Indul a Tűzvonalban

A Tűzvonalban negyedik évadja augusztus 6-án indul a Duna Televízióban, pár epizódban még Stohl Andrást is láthatják a nézők.

Augusztus 6-tól péntekenként sugározza a Duna TV a Tűzvonalban új szezonját, az egyes részeket pedig hétfőnként ismétli meg. A negyedik évad elején még Bordás ezredes is megjelenik – a korábbi hírekkel Stohl András alakításában -, de aztán eltűnik a sorozatból; alkotók szándéka szerint ideiglenesen. Új szereplőként feltűnik Gáspár Sándor (aki a Nemzetbiztonsági Hivatal – azóta AVH – tisztjét játssza), Keres Emil és Oberfrank Pál, valamint visszatér Bede Fazekas Szabolcs. A negyedik évad újdonsága, hogy a tizenkét rész négy, egyenként három részes csoportra oszlik, ugyanakkor ezekben is van egy összekötő szál, ami az első három évad történetére is visszautal. [az origo cikke alapján]

A sugárzott epizódokat követően, az eredeti forgatókönyvek PDF formátumban folyamatosan felkerülnek a honlap letöltés rovatába. Fonyódi Tibor még korainak találja, hogy a lehetséges ötödik évadról beszéljen, mindazonáltal annyit már most elárult, hogy sokkal jobbak az esélyek a folytatásra, mint a harmadik évadot követően.