Tűzvonalban – DVD-n az első évad

Március végén jelenik meg a boltokban a népszerű Tűzvonalban-sorozat első évadának DVD-kiadása a Mafilm forgalmazásában. A tervek szerint később a második és harmadik évad is megjelenik. A DVD a sorozat hivatalos honlapján keresztül is megrendelhető lesz. A megjelenés pontos időpontjáról tájékoztatást adunk a honlap hírek rovatában.

Örömmel jelentjük, hogy idén tavasszal indul a Tűzvonalban fanklub, melynek rendezvényein a rajongók találkozhatnak az alkotókkal, színészekkel, később – amolyan nyílt nap keretén belül –, szervezett formában ellátogathatnak a negyedik évad forgatására.

A hírhez kapcsolódva adja magát a kérdés: mi a helyzet a negyedik évaddal?

Alkotók jelen pillanatban nem rendelkeznek információval a folytatásról; a negyedik évaddal kapcsolatos döntések 2009 áprilisának magasságában születnek meg. Pozitív döntés esetén – a berendelt epizódok számától függően – a forgatás 2009 ősze előtt nem várható. Fonyódi Tibor a Tűzvonalban kreátora jelenleg a Géniusz című misztikus sorozaton (lásd előző hír) és egy 12 epizódból álló, kőkeménynek ígérkező bűnügyi filmsorozaton dolgozik; utóbbinak még a címe sem publikus, de hamarosan hírt adunk a produkcióról.