Megjelent a Katedrális!

Fonyódi Tibor (Harrison Fawcett) 1000 oldalas fantasy elemeket is felvonultató kultikus science-fiction eposza november 30-tól megvásárolható a Sárkánytűzben (Bp. Ferencz krt. 40.) és a nagyobb könyvesboltokban.

Hátoldal-szöveg:

A.D. 2294. Az időutazás technológiáját birtokló és a Föld láthatatlan kormányaként működő Katedrális egy ismeretlen terrorcsoport felszámolására különlegesen képzett elitkatonákat küld az ókori Rómába, Néró uralkodásának idejére. A Kerwin ezredes vezette intervenciós csoport feladata az elkövetők felderítése és ártalmatlanná tétele. A kommandósokkal tart egy fiatal nő, Tess Gordon, aki akaratán kívül a Katedrális urainak parancsára részese az akciónak. Tess nem hisz az időutazásban, mesének véli a démonok és angyalok létezését, aztán az időn átlépve Kerwinékkel együtt érti meg, hogy a Katedrális lovagjai a Jezsuita renddel szövetkezve mindannyiukat félrevezették: Rómában szó szerint a pokol vár rájuk, és harcuk tétje nem pusztán az emberiség jövője, hanem tulajdon lelkük sorsa az öröklétben; üdvösség vagy kárhozat…

Fonyódi Tibor (Harrison Fawcett) Katedrális-regényei az elmúlt évek legkeresettebb kötetei voltak a hazai SF könyvpiacon; a két regényt csak hosszú utánajárással, és borsos áron lehetett beszerezni. A Cherubion kiadó sokak kérésének tesz eleget, amikor a Katedrális harcosait és a Katedrális legendáját most megújult formában és változatlan tartalommal, egy kötetben adja közre.

Cherubion
ISBN: 978 963 9566 651
24×15,7 keményfedél
1000 oldal
4999 Ft.

Részlet a műből: A szerző megjegyzései