Naptól vagyok, holdtól vagyok

Fonyódi Tibor és a Gold Book kiadó megállapodott a nagy sikert aratott  és évek óta sokak által keresett ISTEN OSTORAI 2. magyar nyelvű kiadásáról és további regények megjelenéséről. Mivel az egykori Hadak útja sorozatot indító regény ugyanúgy függetlenül olvasható a későbbi kötetektől, mint a sorozatot gyakorlatilag lezáró NAPTÓL VAGYOK, HOLDTÓL VAGYOK az előzményektől (Horka sorozat), ezért Fonyódi Tibor a Gold Bookkal egyetértésben úgy döntött, hogy a két regény mellé egy harmadikat is ír FOKOS címmel. Az így trilógiává bővülő ciklus kiadása 2011 áprilisában indul, a FOKOS 2012 első negyedévének végén jelenne meg; a rég óta várt NAPTÓL VAGYOK, HOLDTÓL VAGYOK-at 2011 őszén vehetik kézbe az olvasók a kiadó tervei szerint.

Rakamazi női mellkorongA szerző közel három és fél évszázad történetét eleveníti fel a NAPTÓL VAGYOK, HOLDTÓL VAGYOK című regényében. A Kr. u. VI. századtól a IX. század derekáig tartó időszakban három különböző nációhoz tartozó spirituális személy – Zólyom, a mén füves, Dujuládi, az avar sámán, és Kaplony, a magyar táltos – izgalmas élettörténete elevenedik meg a kötetben. Három ember, három különböző életút, amelyek mégis szorosan összefügg egymással és a közelgő magyar honfoglalással…

A FOKOS a „kalandozó” magyar sereg katonai hírszerzésének története Pusztaszertől Augsburgig; a regény monumentális és színes tablót fest a X. századi Európát behálózó magyar kémszolgálat működéséről, és a mindenki által rettegett magyar sereg honmegtartó hadjáratairól.

Kapcsolódó oldalak