Harrison Fawcett E-Bookban

Elindult az SFportal E-Book, az első olyan magyar e-könyv vásárló és letöltő szolgáltatás, ahol komplett sci-fi regényeket és antológiákat lehet megvásárolni. A tervezett 5 kötet helyett ráadásul 7 művel indult el a rendszer – karácsonyig pedig összesen 15 sci-fi könyv lesz elérhető rajta. Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) korábbi regényei közül egyelőre az először 1998-ban megjelent Feketecsuklyások 2004-es második, átdolgozott kiadása vásárolható meg kedvezményes áron; hamarosan további Fawcett-kötetek (Ópiumkeringő, Aranypiramis, Szűz infrafényben stb.) is letölthetők lesznek.

Az Sfportal E-Book munkatársai igyekeztek minél barátságosabb feltételeket és árazást kitalálni. Ahogy már korábban beharangozták, az általuk kiadott fájlokon nincsen semmiféle másolásvédelem – ez feleslegesen drágítaná a könyveket, és tapasztalataik szerint leginkább a vásárlók életét nehezíti meg. A letöltött könyvek tehát szabadon mozgathatók bármilyen saját eszköz – e-olvasó, okostelefon, számítógép, netbook, tablet – között.

A regényeket bruttó 900 Ft-ért, míg az antológiákat bruttó 750 Ft-ért lehet megvásárolni, ezzel sikerült az e-könyveket sújtó 25%-os ÁFA ellenére is kedvező árat kitalálni. De most, a nyitás alkalmából a portál további kedvezményeket kínál: a hét nyitókötetet csomagban is meg lehet vásárolni, 6150 Ft helyett 4500 Ft-ért. Az akció december 10-ig tart.

2011-ben az Sfportal E-Book scifi kínálata tovább fog bővülni olyan művekkel is, amelyek nyomtatásban még nem jelentek meg, tehát csak elektronikus formátumban lesznek olvashatók. A böngészéshez, vásárláshoz kattintson az SFportal E-Book oldalára!